Jornades PAD Logo

By Adhoc Logo

Jornades PAD Logo

By Adhoc Logo

PAD 2023: Un programa d’art digital que fusiona patrimoni, creativitat i tecnologia

Josep Marés | divendres, 7 d’abril de 2023

Joves Artistes digitals, l’Art i el Patrimoni català es reuneixen en les Jornades PAD a 4 seus arreu del territori català

El programa PAD està a punt de començar! Aquesta iniciativa es desenvoluparà en quatre seus diferents arreu de Catalunya i seguirà un esquema programàtic híbrid, que combina activitats presencials i digitals. Cada seu adaptarà aquest esquema a les seves necessitats i particularitats, i hi haurà una selecció de quatre artistes per a cada una d’elles, mitjançant una convocatòria oberta. Els artistes arribaran a cada seu per crear peces inèdites d’art digital inspirades en les col·leccions d’art i/o peces patrimonials. Aquest procés creatiu es complementarà amb la programació de diverses activitats obertes al públic, entrevistes als artistes, i moltes altres sorpreses!

Aquest any, el programa PAD tindrà lloc a quatre institucions diferents, que ens permetran reproduir el model d’èxit de l’any passat a Mataró. Els altres espais que acolliran les jornades PAD seran, l’Ateneu de la Fundació Iluroa a Mataró,  el Museu de Terrassa-La Cartoixa, La Farinera de Santa Coloma de Queralt i el Museu d’Art Medieval de Vic. Així, podrem gaudir d’un programa ampli i divers que posarà en valor el patrimoni artístic i cultural de les nostres ciutats i comarques. No et perdis PAD 2023 i vine a descobrir el talent dels artistes emergents!

[tornar]