Jornades PAD Logo

By Adhoc Logo

El PAD Social

Connecta joves artistes emergents, col·leccions d'art i col·lectius en situació de vulnerabilitat a través de l'art digital i la co-creació

El PAD Social és una innovadora línia del PAD que connecta joves artistes emergents, col·leccions d'art i col·lectius en situació de vulnerabilitat a través de l'art digital i la co-creació. Els i les joves artistes reinterpretaran una obra del fons de la Fundació Iluro amb llenguatge digital, col·laborant estretament amb tres entitats socials de Mataró.

El propòsit fonamental del projecte és apropar l'art digital a les persones en risc d'exclusió social i convertir-les en creadores i no només consumidores. A més, també busca apropar els i les joves als espais culturals i museístics. Les obres finals s'exposaran al PAD_FIDA 2024.

Els artistes són escollits a través d'una convocatòria oberta, on hauran de presentar el seu currículum i la seva proposta de treball. De totes les candidatures elegirem a tres artistes que portaran a terme tres sessions amb una de les entitats socials. Cada artista rebrà un suport econòmic de 1000€ per la seva participació.

  • On: Ateneu de la Fundació Iluro []
  • Quan: Setembre/Octubre/Novembre
  • Programa: properament
  • Bases: []
  • Participa-hi: []