Jornades PAD Logo

By Adhoc Logo

El PAD

Els joves artistes digitals catalans emergents, desenvolupen una obra artística inspirant-se en les col·leccions de diversos espais museístics i patrimonials de Catalunya

El PAD (Patrimoni Art Digital) és una proposta d'arts digitals que dirigeix la Nut, la nostra influencer digital. Aquest és un projecte en format de jornada híbrida de cocreació, física i digital. Els joves artistes digitals catalans emergents, desenvolupen una obra artística inspirant-se en les col·leccions de diversos espais museístics i patrimonials de Catalunya.

Es vol reivindicar l'art i les persones, així com els nous llenguatges artístics! La finalitat és difondre i crear una experiència cultural en format híbrid que inspiri i estimuli la curiositat, l'esperit crític, l'aprenentatge i el gaudi cultural entre els i les més joves. La voluntat és donar a conèixer l'art digital i els i les artistes emergents, des d'una perspectiva trencadora, a més d'apropar les institucions museístiques i patrimonials als més joves per tal que se les apropiïn. S'obren les portes dels museus, es trenquen mirades tradicionals i es deixen entrar nous corrents!

A través d'una convocatòria oberta i una crida d'artistes, podeu fer arribar els diferents perfils creatius. D'entre ells en sortiran fins a quatre artistes per equipament que seran els protagonistes de la jornada de creació digital. Cada participant rebrà un suport econòmic de 500€.